U bent hier

Home » Praktijk » Team

Onno van Heelsbergen

 

Mijn naam is Onno van Heelsbergen, ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht in 2003 en werkzaam bij Fysiotherapie Valkenkamp als algemeen fysiotherapeut.

 

Mijn interessegebied is breed en ligt op het gebied van spier en gewrichtsklachten, sportblessures, traumatische aandoeningen, neurologische aandoeningen, post operatieve behandeling, aangeboren afwijkingen en ouderdomsaandoeningen. Ik heb ervaring in het behandelen van patiënten in alle leeftijdsgroepen en met name de geriatrische patiënt. Ook heb ik ervaring in het begeleiden van fitnessgroepen. Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van zowel fysiotherapeutische als manueel therapeutische inzichten en technieken. Ook inzichten uit de psychosomatische fysiotherapie maken deel uit van mijn behandeling.

 

Ik werk vanuit een holistische benadering waarbij de patiënt als mens centraal staat en aandacht is voor biomedische aspecten en psychologische en sociale factoren binnen het genezingsproces. In mijn werk maak ik gebruik van de nieuwste inzichten door het betrekken van recente richtlijnen en wetenschappelijke artikelen.

 

In onze praktijk werken wij samen met een osteopaat wiens kennis mij ook helpt in mijn fysiotherapeutische behandelingen.

 

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Fitnessbegeleider
  • Manueel therapeut i.o.